jump to navigation

JAG

”Kimpe har tredagars skäggstubb, snusprilla under läppen och en silverring i ena örsnibben. Runt handleden sitter ett regnbågsarmband med texten: hjärna, hjärta, mod.”

Om du googlar mitt namn så kommer du hitta en stor mängd artiklar och tv-framträdande. Men bli inte skrämd av min omedvetna förmåga att alltid hamna i media. Jag är inte mediakåt, det råkar bara vara så att jag har en intressant historia att berätta.

Jag är övertygad om att din historia är minst lika intressant, om inte mer, och jag vill mer än gärna höra din historia berättas. Om inte för media, så för mig. Jag gillar att lyssna, men mest av allt gillar jag människor. Människor i dess olika former, kön, sexuella identiteter, könsuttryck och definitioner.

Det må hända att jag ser ut som vilken heterosexuell machoman som helst, men låt dig inte luras av mitt yttre. Under min hårda yta finns en schlagerälskande, politiskt aktiv, kramig, icke heterosexuell skånepôjk som flyttat halva Sverige runt för att landa i huvudstaden.

Även om jag trivs som en kunglighet här i Stockholm, så kan jag inte lova att jag stannar kvar i all evighet då jag lätt blir rastlös och inte skulle ha några som helst problem med att flytta till någon annan stad. Dock föredrar jag stora städer, med mycket människor, och således finns det ingen garanti att jag ens blir kvar i Sverige.

Människor runt mig säger att jag borde bli psykolog då jag ofta, relativt ofta, agerar psykolog åt nära och kära. Mitt problem är att jag sällan, aldrig, lyssnar på mina egna råd och därför skulle jag bli en dålig psykolog.

Själv drömmer jag om politiska utmaningar, bartenderlycka och en vindsvåning i Gamla stan eller på Fridhemsplan. I mina drömmar finns också London och minst en musikal i musikalernas huvudstad. Ibland drömmer jag om att träffa människan med stort M också. Men den personen måste nog vara ganska speciell, då den måste överträffa mitt politiska engagemang och mina vänner.

Sen har jag blivit kräsen på äldra da’r och det hjälper ju inte till. Men har du en bra personlighet och intressanta saker att prata om, så finns det stor risk att jag faller för dig. Det skadar heller inte om du har bruna ögon.

Många, nästan alla, av mina värderingar, tankar och känslor är både pk och klyschiga. Men det är bara sån jag är. Deal with it.